pirmdiena, 2012. gada 26. novembris

Grande Fiesta naktsklubā Kaļķu vārti


Šajā nedēļas nogalē svinam dzīvi Meksikā! Būs tik pat karsti, kā pašā Meksikā un pieļaujam ka pat karstāk, jo kurināsim šīs ballītes ar tekilu "Jose Cuervo"!



5dien, 30. novembrī "Grande Fiesta La Mexicano" ietvaros šovi, viesmākslinieki, tikai labākā atmosfēra Tavai atpūtai, Tavai radošai izklaidei un protams la tekila!
Īpašā šīs nakts fiestaaa ar DJ Plastic un vijolnieci Leldi Cīruli. Šī būs gurnus kustinošā vijolšova - otrā epizode!
Piedejos Pro-X deju studija.
Nakts otrajā daļā deju grīdu kurinās viens no pieprasītākajiem un tehniskākajiem dīdžejiem Latvijā - PM2theAM!

6dien, 1. decembrī "Más Grande Fiesta La Tequila" uzstāsies vairāku Latvijas deju hitu autors un populārais remiksētājs DJ Roberts Lejasmeijers!
Divas “Mūzikas ierakstu gada balvas” viņa kasē! 2011. gadā izdevis savu otro oriģināldziesmu "DJ Sirds", kas izskanējusi teju katrā ballītē Latvijā un turpina skanēt.
Ballītes Roberta vadībā ir enerģijas un pozitīvisma pārpilnas, tajās rīts ir vēl tālāks par tālu un rokas vienmēr augstāk par galvu!
Iesildīs un izsildīs mūsējais episki plastiskais rezidents DJ Plastic, kurš arī savā būtībā ir producents un komponē savas dziesmas.

Visas nedēļas nogales garumā ūsainie meksikāņu bāru-bandīti gādās par to, lai jūsu stikla stobri būtu pielādēti! Un viņu vārdiem stāstot - ja būsi viņiem līdzīgs (tematiski atbilstoši saģērbies) salies tematiskos kokteiļus izdevīgāk!

Uz tikšanos kaļķīgakajās ballītēs Rīgā, pašā Vecrīgas sirdī, Līvu laukumā, Kaļķu ielā 11A.

www.clubkv.lv

otrdiena, 2012. gada 13. novembris

Nedēļas nogale ULTRAVIOLETĀ

Un vēlviena nedēļas nogale spēcināta ar dažādiem zīmīgi svinīgiem notikumiem. Sāksim ar to, ka ļoti priecē tas, ka šī nogale būs par vienu brīvdienu garāka.
Svinam to ka Rīga staros, turpinam starot arī sestdienas naktī, svinam Neatkarības dienu svētdienas naktī! Un protams dzīvojam brīvi un svinam dzīvi katrā šajā kaļķīgā pasākumā.



Piektdien, 16. novembrī, STARO RīGA 2012: ULTRAVIOLETĀ BALLĪTE ar mūsējo plastisko un vienmēr fantastiski kurinošo DJ Plastic ! Viņam, lai šī nakts starotu ultravioletā vēl jaudīgāk asistēs ultravioleti nemierīgie mākslinieki.

Sestdien, 17. novembrī, INDEPENDENT SAxTURDAY UV PARTY. Uzstāsies Latvijā pieprasītākais dīdžeja un saksofonista duets - Djs Uvis & JDanevics! Jauno flair šovprogrammu rādīs Biezpiens un Rozīne!
Pasākumu iekurinās arī DJ Plastic.

Svētdien, 18. novembrī, SVINAM NEATKARĪBU ARĪ KV!
Tikai labākā mūzika un atmosfēra svētkiem, dejām un atpūtai!
Pie pults visas šīs lieliskās nakts garumā DJ Leksis!

Kā arī katru nakti jūs priecēs tematiskie kokteiļi par īpašu cenu!

Tad uz tikšanos Rīgas ultravioleti starojošākajā vietā - naktsklubā "Kaļķu vārti" pašā Vecrīgas sirdī, Līvu laukumā, Kaļķu ielā 11A!

Atbalsta: BACARDI.

www.clubkv.lv

trešdiena, 2012. gada 7. novembris

SMASHUP BEATZ Friday & Fantastic Saturday

Kas mūs sagaida nākamajā kaļķīgajā nedēļas nogalē? Pareizi! Tikai LABA kurināšana!



5dien, 9. novembrī, pašā nakts karstumā iestartēs dīdžejsetu SMASHUP BEATZ radio šova autors un vadītājs - DJ SAIMONS! Šovs pulsē radio viļņos katru trešdienas vakaru Capital FM viļņos. Dīdžejs kuram vienmēr kas interesanti atšķirīgs muzikālajā pleilistē sagatavots un varam droši apgalvot, ka būs tikai LABJI jums visiem Kaļķīgajiem party cilvēkiem šo iečekot! Un ja reiz Saimons saka, ka būs dejas līdz pirmajiem modinātājiem, tad būs dejas līdz pirmajiem modinātājiem!
Pirmajā pasākuma daļā jeb iesildīs viesdīdžeju, mūsējais DJ Plastic.

Raidījumu klausies arī tepat internetā: http://saimonsez.blogspot.com/


6dien, 10. novembrī, Mārtiņa dienas afterparty! visiem Mārtiņiem tematiskais dzēriens - ņem divus un trešo uzsauks Māris, Artūrs vai Ģirts!
Pie pults un par plastiski fantastisku atmosfēru tavām dejām un atpūtai gādās mūsējais rezidents DJ Plastic!

Tad uz tikšanos kaļķīgakajās ballītēs Rīgā, pašā Vecrīgas sirdī, Līvu laukumā, Kaļķu ielā 11A