trešdiena, 2013. gada 27. februāris

2. martā - Perfekta SestDiena



Sestdien, 2. martā pārkurināsim visu pārkurināmo, nu tā lai PERFEKTI nosvinētu ieslīdešanu šajā pavasara dabas parādību mēnesī! 
Pasākums "Perfekta SestDiena"
Ballīte labākajās naktskluba "Kaļķu vārti" tradīcijās ar mūsu rezidentdīdžeju, kurš arī producents un Mash-Up meistars - DJ Plastic!

Tiekamies kur? Kurinam kur?
Tiekamies un kurinam Vecrīgas pašā sidraba birzī, tur aiz makdonalda, Līvu laukumā, Kaļķu ielā 11A!
Ieejai maksas nav un vārti atvērti visiem no 18 gadu vecuma.

DJ AI-VA: Phunktastic Friday


Piektdien (1.03.), marta mēnesi iepurinam ar pasākumu sēriju "Phunktastic Friday"! 
Dīdžejsetu sniegs viens no internacionālākajiem dīdžejiem Latvijā. Spēlējis līdztekus tādiem māksliniekiem kā Lord Jazz, Scratchator, Jazzy Jeff, DJ Premier, Cash Money. Regulāri uzstājas visās zīmīgākajās ballīšu vietās Rīgā, Latvijā un pat pasaulē - nesen atgriezies no ASV klubu pasākumu tūres.
Tātad pašā nakts karstumā DJ un Mash-Up meistars AI-VA ( www.djaiva.lv ) !

Pasākumu iekurinās mūsējais rezidentdīdžejs, producents un Mash-Up meistars vienā personā DJ Plastic!

Aiziet! Šo piektdien tiekamies vēlvienā lieliskā un neaizmistamā ballītē Vecrīgā, Kaļķu ielā 11A, Līvu laukumiņā, tur aiz makdonaldiņa. 
Ieeja bezmaksas un no 18 gadu vecuma, startējam plkst. 22:00.

trešdiena, 2013. gada 20. februāris

23. februārī - DJ Biezpiens un Rozīne


Sestdien, 23. februārī "Vīriešu Dienas Party"!
Flair-bārmeņi Biezpiens & Rozīne fleiros, svinēs dzimšanas dienu un sniegs grandiozu dīdžejšovu! Tieši tā, šajā naktī viņi miksēs gan kokteiļus, gan mūziku!
23:00 Biezpiena un Rozīnes īpašais dzimšanas dienas flair-bārs priecēs viesus ar traki pagatavotiem kokteiļiem! Vēlāk viņu jaunākā bāra šovprogramma un pašā nakts karstumiņā ap plkst. 1:00 duets iekurinās dīdžejšovu!
Iesildīs un kurinās ballīti KV episki plastiskais rezidentdīdžejs DJ Plastic!

Uz tikšanos pašā Vecrīgas sirdī naktsklubā "Kaļķu Vārti", Līvu laukumā, Kaļķu ielā 11A. Vārtus veram plkst. 22:00

22. februārī - Fantastic Friday



5dien "Fantastic Friday Night"! Koncepts, kas turpina sadzirdēt arvien jaunus dīdžejus un producentus! Šoreiz viesos ar iesildošo vakara dīdžejsetu Arthur Pleat. Viņš producējis skaņdarbus kopā ar "O-Kartes Skatuve 2" šova dalībniekiem - Sandiju Vīganti, Oskaru Deigeli, Lingita Lina Bopulu un citiem jaunajiem talantiem, kā piemēram Elīnu Zariņu. Agrāk darbojies zem projekta nosaukuma - BuGaGa Project. Ja pačekosiet tīmekli gan ar jauno skatuves vārdu, gan ar iepriekšējā projekta nosaukumu, tad atradīsiet daudz jaunas klausāmvielas.
Nakts otrajā daļā magnifiko fantastiko el plastisko jeb mūsējais rezident-dīdžejs DJ Plastic.

Uz tikšanos pašā sidraba Vecrīgas birzī naktsklubā "Kaļķu Vārti", Līvu laukumā, Kaļķu ielā 11A.

otrdiena, 2013. gada 12. februāris

Valentīndienas Ātrie Randiņi


Ceturtdienā, 14. februāra vakarā, plkst. 22:00, naktsklubā "Kaļķu Vārti" norisināsies "Valentīndienas Ātrie Randiņi"!

Valentīndiena - ziedi, romantisms un mīlestība visapkārt!

Tiem kuriem jau otras pusītes ir, šie būs vēlvieni savienības un mīlestības apliecinājuma svētki. Šajā dienā īstais Valentīns palutinās, iepriecinās ar dāvanu, īpašām vakariņām, varbūt ar kādu erotisku pārsteigumu vai aizvedīs aizsietām acīm uz kādu interesantu atpūtas vietu, vai uz kādu lielisku ballīti izdejoties un vienkārši jautri pavadīt laiku.
Kam otras pusītes nav, šī diena radīta lai to atrastu! Jo tieši šajā dienā, kā Dānijas universitātes pētijumi apliecinājuši, cilvēki ja tomēr mēģina iepazīties, tad to dara brīvāk un daudz pilnīgāk! Tāpēc naktsklubs "Kaļķu Vārti" tieši šajā skaistā 14. februāra vakarā sadarbībā ar iepazīšanās portālu "OHO" rīko "Ātros randiņus". Tā ir iespēja visiem aktīviem un kautrīgiem siržu meklētājiem vai vienkārši jaunu draugu meklētājiem 5 minūtēs iepazīties ar katru no dalībniekiem (dalībniecēm), reizē baudot kādu sarunas raisošu Baileys kokteili. Vienā piegājienā varēsi iepazīties ar 5 draugiem vai draudzenēm. Izrādās kaimiņvalstīs jau pāris gadus novērojams, ka vairākums tieši šajos sirsnīgajos vakaros dodas tieši uz šāda veida pasākumiem, jo kā jau iepriekš minējām visi cilvēki šajās dienās ir sirsnīgākām sarunām atvērtāki. Darba tempi un aizņemtība nemazinās ne dienas, tieši pretēji diemžēl. Tāpēc kaimiņi esot nosprieduši, ka šis ir lielisks un ērts veids, kā mēģināt sakārtot savu mīlas dzīvi.
Piesakies iepriekš izmantojot www.clubkv.lv reģistrācijas formu, precīza saite - http://www.clubkv.lv/atrie-randini vai tajā pašā dienā dalībnieku reģistrācijas laikā no plkst. 22:00 - 23:00, bet nevaram garantēt dalību, visdrīzāk ka visas vietas būs aizņemtas. Tādēļ pieraksties agrāk šai lieliskai Valentīndienas iespējai un atrodi savu otru pusīti!
Randiņus vadīs un gādās par to, lai jums sarunas un temati vieglāki grupas "Gain Fast" solists, Latvijas Radio 1 programmu vadītājs un viena no pozitīvakajām personībām Latvijā - Kaspars Zlidnis! Dalībniekiem kokteiļi no Baileys un jaunajiem pāriem balvas. Vakara otrajā daļā ballīte ar dejām tikai tīkamāko mūziku ar naktskluba "Kaļķu Vārti" rezidentu  un "OKartes Skatuve 2" ballīšu dīdžeju - DJ Plastic.
Tad uz tikšanos pašā Vecrīgas sirdī naktsklubā "Kaļķu Vārti", Līvu laukumā, Kaļķu ielā 11A. Reģistrējamies http://www.clubkv.lv/atrie-randini un droši nākam atzīmēt Valentīndienu, vai arī vienkārši svinēt dzīvi un dzīvot brīvi!