otrdiena, 2013. gada 12. februāris

Valentīndienas Ātrie Randiņi


Ceturtdienā, 14. februāra vakarā, plkst. 22:00, naktsklubā "Kaļķu Vārti" norisināsies "Valentīndienas Ātrie Randiņi"!

Valentīndiena - ziedi, romantisms un mīlestība visapkārt!

Tiem kuriem jau otras pusītes ir, šie būs vēlvieni savienības un mīlestības apliecinājuma svētki. Šajā dienā īstais Valentīns palutinās, iepriecinās ar dāvanu, īpašām vakariņām, varbūt ar kādu erotisku pārsteigumu vai aizvedīs aizsietām acīm uz kādu interesantu atpūtas vietu, vai uz kādu lielisku ballīti izdejoties un vienkārši jautri pavadīt laiku.
Kam otras pusītes nav, šī diena radīta lai to atrastu! Jo tieši šajā dienā, kā Dānijas universitātes pētijumi apliecinājuši, cilvēki ja tomēr mēģina iepazīties, tad to dara brīvāk un daudz pilnīgāk! Tāpēc naktsklubs "Kaļķu Vārti" tieši šajā skaistā 14. februāra vakarā sadarbībā ar iepazīšanās portālu "OHO" rīko "Ātros randiņus". Tā ir iespēja visiem aktīviem un kautrīgiem siržu meklētājiem vai vienkārši jaunu draugu meklētājiem 5 minūtēs iepazīties ar katru no dalībniekiem (dalībniecēm), reizē baudot kādu sarunas raisošu Baileys kokteili. Vienā piegājienā varēsi iepazīties ar 5 draugiem vai draudzenēm. Izrādās kaimiņvalstīs jau pāris gadus novērojams, ka vairākums tieši šajos sirsnīgajos vakaros dodas tieši uz šāda veida pasākumiem, jo kā jau iepriekš minējām visi cilvēki šajās dienās ir sirsnīgākām sarunām atvērtāki. Darba tempi un aizņemtība nemazinās ne dienas, tieši pretēji diemžēl. Tāpēc kaimiņi esot nosprieduši, ka šis ir lielisks un ērts veids, kā mēģināt sakārtot savu mīlas dzīvi.
Piesakies iepriekš izmantojot www.clubkv.lv reģistrācijas formu, precīza saite - http://www.clubkv.lv/atrie-randini vai tajā pašā dienā dalībnieku reģistrācijas laikā no plkst. 22:00 - 23:00, bet nevaram garantēt dalību, visdrīzāk ka visas vietas būs aizņemtas. Tādēļ pieraksties agrāk šai lieliskai Valentīndienas iespējai un atrodi savu otru pusīti!
Randiņus vadīs un gādās par to, lai jums sarunas un temati vieglāki grupas "Gain Fast" solists, Latvijas Radio 1 programmu vadītājs un viena no pozitīvakajām personībām Latvijā - Kaspars Zlidnis! Dalībniekiem kokteiļi no Baileys un jaunajiem pāriem balvas. Vakara otrajā daļā ballīte ar dejām tikai tīkamāko mūziku ar naktskluba "Kaļķu Vārti" rezidentu  un "OKartes Skatuve 2" ballīšu dīdžeju - DJ Plastic.
Tad uz tikšanos pašā Vecrīgas sirdī naktsklubā "Kaļķu Vārti", Līvu laukumā, Kaļķu ielā 11A. Reģistrējamies http://www.clubkv.lv/atrie-randini un droši nākam atzīmēt Valentīndienu, vai arī vienkārši svinēt dzīvi un dzīvot brīvi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru