otrdiena, 2012. gada 23. oktobris

26. un 27. oktobris nakts klubā "Kaļķu vārti"



Hau! Dzīvojam brīvi, kurinam, lēkājam un vienkārši labi atzīmējam brīvdienas arī šajā nedēļas nogalē!

5dien (26.10.) pie pults vairāku Latvijas deju hitu autors un populārais remiksētājs DJ Roberts Lejasmeijers! 
Viņš ieguvis arī divas “Mūzikas ierakstu gada balvas” nominācijā “Labākā deju mūzikas dziesma”, viena no tām par viņa oriģināl dziesmu "Rīts Ir Tālu Vēl" un otra par Noras Bumbieres dziesmas “Es gribu dejot bugi” remiksu.
2011. gadā izdevis savu otro oriģināldziesmu "DJ Sirds", kas  skanējusi gandrīz katrā ballītē Latvijā un turpina skanēt. 
Vairs atlicis tikai pieminēt, to ka ballītes Roberta vadībā ir enerģijas un pozitīvisma pārpilnas, tajās rīts ir vēl tālāks par tālu un rokas vienmēr augstāk par galvu!
Iesildīs un izsildīs mūsējais episki plastiskais rezidents DJ Plastic, kurš arī savā būtībā ir producents un komponē savas dziesmas. Vienā ballīte divi deju divi mūzikas dīdžeji-producenti. 

6dien (27.10.) par lielisku mūziku tavai neaizmirstamai ballītei un atpūtai rūpēsies mūsējais plastiskais rezidents DJ Plastic.  
Kā arī vēl kaut kas pavisam nebijis - bārmenis Rozīne uzmiksēs ne tikai kokteiļus, bet arī uzmiksēs kā dīdžejs mūziku! 
Tiesa reizē ar šo interesanto DJ-šovu, Mārtiņam šī būs pēdējā nakts aiz KV bāra letes. Tad ar šo ballīti arī teiksim lielo Paldies viņam, par kaļķīgiem kokteiļiem vairāku lielisku gadu garumā!

4dien (25.10.) iesildamies KV nedēļas nogalei ar pasaules un Latvijas labākajiem deju hītiem miksētiem DJ Leksis izpildījumā.

Uz tikšanos kaļķīgakajās ballītēs Rīgā, pašā Vecrīgas sirdī, Līvu laukumā, Kaļķu ielā 11A.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru