otrdiena, 2012. gada 16. oktobris

Black or White 19. un 20. oktobrī


Nedēļas nogale tik tuvu, ka vairs neklauvē pie durvīm, bet jau pie pakauša! Tuk tuk, LEZGO!


18. oktobrī jeb ceturtdien iesildamies KV nedēļas nogalei ar pasaules un Latvijas labākajiem deju hītiem miksētiem DJ Leksis izpildījumā.

19. oktobrī "Black or White?" pasākumā varēsi sadarīt gan baltus darbus, gan arī kādus melnus darbus, tādējādi palīdzot līdzsvarot to pašu no visuma nākošo Čī enerģiju (Made in China). Ja to uzturēsi balansā starp iņ un jaņ, gaišo un tumšo, pasīvo un aktīvo - apjautīsi īstenu mieru un varēsi doties pie mūsu apgaismības guru bārā, kuri Tev pagatavos enerģijas būtības kokteiļus - melno vai balto. Rezultātā, piedzīvosi lieliskāko kaļķīgo ballīti līdz šim!
Šajā naktī fantastiski plastiskā mūzika mīsies ar instrumentu kura būtība ir harmonijā - ar vijoli. Tātad nakts pašā karstumā gurnus kustinošs DJ Plastic un vijolnieces Leldes Cīrules šovs!

Sestdien, 20. oktobrī, "Black or White: MAZS vai liels?" turpina uzņemt apgriezienus un pāriet nākamajā iņ un jaņ būtībā - visā pretrunīgajā un to ka esība ir radošā vienlīdzībā, neskatoties uz ārējiem faktoriem. What? Respektīvi, kurinam pa melnbalto arī sestdien!
Ballīti kurinās atraktīvs Liliputs! Un par lielisku mūzikālo atmosfēru tavām dejām un atpūtai gādās DJ Roland-s un DJ Ramaz!

Tad uz tikšanos kaļķīgakajās ballītēs Rīgā, pašā Vecrīgas sirdī, Līvu laukumā, Kaļķu ielā 11A.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru